Carbodote

4 veebruar 2021 ∙ Zoovetvaru Info
None

Mida teha, kui kahtlustate oma lemmikul mürgistust ?

Alati konsulteerige esmalt telefoni teel oma loomaarstiga – tähtis oleks teada mida Teie lemmik sõi, millal ta seda sõi ning kui palju. Mida täpsemat infot loomaarst saab, seda paremat esmaabinõu on võimalik anda.

Lemmiku mürgistusjuhtumiteks saate Teie olla valmis juba ennetavalt. Olete tegutsenud juba väga hästi, kui väldite situatsioone, kus ravimid, mürgid ja muud ained ei ole Teie lemmikutele kättesaadavates kohtades.

Kui Teie lemmik on aga väga “leidliku maitsemeelega”, siis võiksite varuda koju ka esmaabiks aktiivsöevarud.

Carbodote - mugavalt kasutatav aktiivsöe suspensioon lemmikloomadele

Carbodote uus.jpg

Carbodote 100ml pudel vastab 92 aktiivsöe tabletile.

Millal kasutada?

Kui Teie lemmik on söönud ohtlikke aineid nagu rotimürki, teomürki, mittesobivad ravimeid, šokolaadi või midagi muud ebasobivat, siis on tähtis esmaabina tegutseda võimalikult kiiresti!

Aktiivsöe toime põhineb suu kaudu organismi sattunud mürkainete ja toksiinide absorbeerumisel söeosakeste pinnale. Seeläbi aitab vähendada ohtlike ainete imendumist vereringesse ning nende väljutamist roojaga. See on ka põhjus, miks aktiivsüsi peaks olema kodus koheselt olemas ja kasutamine loomaarstiga konsulteerimise järgselt võimalikult kiiresti.

Loe Carbodote`st lähemalt siit!

Carbodote aktiivsöe suspensiooni on võimalik saada hästi varustatud loomakliinikutest!